Blog posts just disappeared from blog page

Home Forums WordPress Themes – Premium Preferential Blog posts just disappeared from blog page

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Binaya D 3 years ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #38572

    Honey Badger
    Participant

    We had set up our blog posts page and everything was working fine. Posts were also set to appear on the home page, got that working fine. Now suddenly blog posts are no longer on the blog post page. It says “Nothing Found. Ready to publish your first post? Get started here”. I click on get started here to make a test post and the test post does not appear on the blog page. All posts still appear on the home page and in the recent posts widget. Tried rebuilding the blog posts page, no change. Need guidance on this one, thanks.

    #38580

    Binaya D
    Participant

    Hi Honey Badger,

    Could you please send us your site URL along with WP-login details of your site, so that it will be easy to both of us to find the solution asap. And please select “Set as Private reply” while sending the WP-login details. We hope you understand.

    We look forward to your respond.

    Thanks

    #38605

    Honey Badger
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #38614

    Binaya D
    Participant

    Hi Honey Badger,

    We are really sorry but your username and password do not match, so could you please check once. We hope you understand.

    Thanks

    #38687

    Honey Badger
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #38696

    Binaya D
    Participant

    Hi There,

    Please make a backup of your site because it seems that there is a conflict of plugin, so after you complete making backup please let us know we will check your site again by deactivating plugin and others thing. We hope you understand.

    We look forward to your respond.

    Thanks

    #38757

    Honey Badger
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #38767

    Binaya D
    Participant

    Hi There,

    We have fixed your issue, so please check once and the problem is due to the Simply Exclude plugin, so we have remove the plugin. Now you can process your work, if you face any problem then please let us know.

    Thanks

    #38808

    Honey Badger
    Participant

    Perfect it looks great. Thanks for your help and for making this great theme.

    #38815

    Binaya D
    Participant

    Hi Honey Badger,

    You are welcome ! Feel Free to contact us whenever you need help.

    Thanks

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.