Installing

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  Binaya D 3 years, 2 months ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #37689

    Ron King
    Participant

    When I tried to install Stylist Pro, after hitting the activate button everything went blank and I was unable to get back into my site. My server removed the theme and I tried again with the same result. Any ideas?

    #37690

    Ron King
    Participant

    I forgot to select the follow-up via email.
    When I tried to install Stylist Pro, after hitting the activate button everything went blank and I was unable to get back into my site. My server removed the theme and I tried again with the same result. Any ideas?

    #37703

    Binaya D
    Participant

    Hi Ron,

    Could you please tell us the what version of theme are you trying to activate in your dashboard, so that it will be easy to both of us to find the solution asap. We hope you understand.

    We look forward to your respond.

    Thanks

    #37723

    Ron King
    Participant

    2.0.0

    #37742

    Binaya D
    Participant

    Hi Ron,

    We check our theme in both live site as well as in local but it works fine, so could you please mention the WP-login details of your site by selecting “Set as private reply”. We hope you understand.

    Thanks

    #37747

    Ron King
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #37749

    Binaya D
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #37761

    Ron King
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #37792

    Binaya D
    Participant
    This reply has been marked as private.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.