Internet Explorer Menu Problems

Home Forums WordPress Themes – Premium Preference Internet Explorer Menu Problems

This topic contains 12 replies, has 27 voices, and was last updated by  Evans & Reid Ltd 5 years, 11 months ago.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #14064

    Evans & Reid Ltd
    Participant

    Ive been working on my wordpress site on google chrome, and then have gone to internet explorer to check what it looks like and the menu bar at the top has become one button saying “menu” rather than the whole list of menu items. Not sure how to sort it out?

    #18222

    Sushil Adhikari
    Moderator

    my apologies for late reply… it’s been a crazy day. Anyway, do you have a link to your site? I will check this out and see what is happening. Also, does this happen when you view the live demo site for Preference?

    #18235

    Evans & Reid Ltd
    Participant

    the site is mec.miniexcavatorcentre.com

    It happens only occasionally and normally only within internet explorer. It does happen occasionally on your live demo site.

    cheers

    #18236

    Sushil Adhikari
    Moderator

    Thanks for the link…. when you say occasionally, you mean it happens once randomly but not always?
    I’m unable to replicate what you are experiencing, perhaps if possible you could provide a screenshot?

    #18237

    Evans & Reid Ltd
    Participant

    When i say occasionally, it doesn’t always do it but is frequent enough. i only had to refresh 5 or so times to replicate it.
    menuerror.JPG

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #18238

    Sushil Adhikari
    Moderator

    Did you create a custom menu for your main menu of your site, or are you using the default fallback menu?

    #18240

    Evans & Reid Ltd
    Participant

    its a custom menu, i shall try and change it to the old menu system and see if that makes a difference

    #18241

    Evans & Reid Ltd
    Participant

    I tried changing the menu back to the page number system and that didn’t seem to make a difference.

    #18242

    Sushil Adhikari
    Moderator

    I’m not sure what to suggest because if this is random, then it could be related more to the browser. Very hard to determine what is happening to you when that is the case. It’s also the first I’ve heard as well which adds to the puzzlement. I still have not been able to replicate it on my end. I’ve tried it in the ie mode of ie10, ie9, ie8, etc. I’m wondering if it could be a plugin you might be using because usually if something is not functioning, it’s often related to a plugin. Has anyone else experienced this when viewing your site?

    #18385

    Lisa Cannon
    Member

    I am having the same problem with my menu and internet explorer as the other person. I does not display properly for my site and the preference them site. Is there any suggestions?

    Also, on my firefox browser it showed fine until I move from the test site to the actual site and now my right page sidebar does not show—it shows in internet explorer.

    Here is my site: www. naacpcolliercounty.com

    #18386

    Sushil Adhikari
    Moderator

    Hi Lisa…. please contact me via email if you can. I have to talk to you about your overall website.

    #18387

    Lisa Cannon
    Member

    Not to seem stupid, but I do I get your email address to contact you?

    #14065

    Sushil Adhikari
    Moderator

    nah, no need to feel stupid…on the support page of this site, you can use the Email Support link in the bottom area group, or just click here:

    https://www.styledthemes.com/email-support

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in to reply to this topic.