Menu not responsive in IPad (Vertical)

Home Forums WordPress Themes – Premium Pure & Simple Menu not responsive in IPad (Vertical)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #16771
    designteam
    Participant

    I have a problem with the menu not closing on my IPad (vertical)…the menu stays open all the time…I am using this theme on other sites as well with the same issue…is there a way to correct this? Can it be fixed so it will render properly?

    I have attached a photo of the page, for you to see.

    I tried the same on my iphone and it works perfectly! Hmm.

    sample.jpg

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #22002
    Binaya D
    Participant

    Hi Delma,

    Could you please provide us link of your site, so that we could provide solution asap.

    Thanks

    #22011
    designteam
    Participant

    Here you go Binaya…

    #22017
    Binaya D
    Participant

    Hi Delma,

    We found a bug in our theme, so we will fix the bug in our next version. For now please use the following css to fix your issue:

    
    @media screen and (min-width: 768px) and (max-width: 783px){
      ul#menu-menu-1 { 
      display: none;
    }
    }
    

    Note: Please use the custom css plugin or child theme to write css.

    Thanks

    #22031
    designteam
    Participant

    Binaya I tried the CSS change, but it didn’t work and I wound up going to an older version of this theme Version: 1.3.1 Now it is working on the IPad. All is working on the Kindle and was before the version change to 1.3.1, but so many people these days have the IPad it is crucial it work properly on that device in my circumstance. I know you will get this worked out! Hope this will be helpful?

    Thank you so much for all your help!

    #22046
    Binaya D
    Participant

    Hi Delma,

    Could you please send us WP-login details via mail, so that we could make the css work in our latest version.
    Email Address: [email protected]

    Thanks

    #22211
    Shekhar Bhandari
    Participant

    Hi Delma,

    It has already been 1 month, could you please let us know if the problem has been solved.

    Thanks

    #16772
    designteam
    Participant

    So sorry Shekhar! Yes the problem is resolved with the current update.

    Thank you so much for the follow up!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.