Missing Icons

Tagged: 

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Bidur 1 year, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #51621

    asteckles
    Participant

    Most of the icons are missing on the desktop version (all browsers). http://tesolassistant.com/

    • This topic was modified 1 year, 11 months ago by  asteckles.
    #51687

    Bidur
    Moderator

    Hello steckles,

    Have you checked if there are any conflicting plugins hindering the icons work? If not try deactivating any third party plugins,reactivate and check one by one.
    Also try clearing the browser cache and reload again.
    Let us know if it works.

    Thanks!

    #51707

    asteckles
    Participant

    just noticed all the icons belong to a plugin called ‘ultimate member’. deactivated all other plugins and reinstalled UM, same problem. their tech support says it’s an issue with the theme. UM has over 70,000 installs, might be worth investigating.

    #51720

    asteckles
    Participant

    on further testing the problem occurs when the Site Address (URL) is updated.

    #51757

    Bidur
    Moderator

    Strange ! We’ve tested the theme and the icons are laoding fine. Must be some set up conflict. Make sure you don’t have any server or web host issues.

    Note: Mail us your log in details if nothing is working.

    Thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.