Primary Menu

Home Forums WordPress Themes – Premium Preference Primary Menu

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • #19483
    Sushil Adhikari
    Moderator

    That is actually what I meant 🙂
    It’s not really as big of a problem to solve as you might think. It has more to do with the theme styles being loaded for the editor and not all the styles are being loaded, therefore it probably looks like it does when you have the editor open. The fix for this would be what I started with my recent theme Circumference where I load all the CSS. This allows the editor to look just like the page would on the front-end…makes it much better to work with.

    I would like to test this out locally on my test site if you could provide me with the source code of your page so I can create one….including any images you have for it. It might be better to send me the page code (from the text tab of your editor) and the images in an email. Or, if you have a link to the page, then I can just grab the code myself.

    #19484
    Ron King
    Participant

    Can I just give you the site information, and you can grab what you need?

    #19485
    Sushil Adhikari
    Moderator

    Send me the info then via email (don’t post it here). Let me know what page I can grab to test.

    #19487
    Sushil Adhikari
    Moderator

    Thanks for the info…. When you create a table, add this class to the table tag “table” because this is part of the theme’s table styling. So your table would look like this:

    I also changed your editor-style.css file to load in the complete CSS structure and will allow your editor view to look like the front-end of your site. I did this for my latest theme and so far it seems to work well. I will add this to the next update of Preference.

    #14883
    Sushil Adhikari
    Moderator

    Sorry…just realized that “table” class adds a border on the

    tags. You will need to create an override to remove the border such as:

    .table td {
    border:none;
    }

    *** Ignore that. I just added a fix to your theme’s style.css that vertically aligns the tag for a basic table. No class is needed. I will make this part of the next update to the theme. The border lines are gone now.

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.