Problem with li and Widgekit Banner

Home Forums WordPress Themes – Premium Circumference Problem with li and Widgekit Banner

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #14866
    Mathew Kelly
    Member

    Hello, I am trying to add the moving banner using widgekits – lite like you have in your demo site. The problem is that for some reason there is a bullet point before the banner. How can I remove the bullet point?

    #19430
    Sushil Adhikari
    Moderator

    did you upload the circumference theme style for the slideshow based on the tutorial and then select it from the slideshow settings?

    #19431
    Mathew Kelly
    Member

    I put the circumference folder inside of the default folder as well as next to that folder inside of the styles folder, but the option to select circumference under styles is missing.

    #19432
    Sushil Adhikari
    Moderator

    the circumference style should sit outside along side the default style folder, but you said you did that and still does not show up in the dropdown of the slideshow settings? Something was missed somewhere. Would it be ok if I had access to your admin? If so, please contact me with Email Support (off the bottom menu on the Support page) with your login details and link to login).

    #14867
    Mathew Kelly
    Member

    I figured it out. I was in the weidgekit folder from a different part of the website. Thank you for the help.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.