Widget Wonkiness

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #14332
    Roland
    Member

    I just changed an existing website from the Polyon theme to Celestial Reloaded.

    I’m using three of the four available “Bottom Widget” slots and they worked great until I defined the font size and color. Now, 2 of the 3 widgets display a large widget heading (which was not coded to change) but the first retains the original heading size (see attached).

    Any thoughts?

    widgetwonkiness.jpg

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #18601
    Sushil Adhikari
    Moderator

    More likely something about the widget content itself…please provide a link to this and I will check it out.

    #18603
    Roland
    Member
    #18605
    Sushil Adhikari
    Moderator

    Your first widget is using an H3 title heading within the content itself within an advanced text widget, while the others are using a text widget and the headings you see there are the actual Widget titles of the widget. Try changing the first one to a text widget and use the title field for the title.

    Actually, I found this code:

    
    
    
    						
    						
    							
    
    						
    							
    						
    		

    There’s a lot of tags that are causing some issues from what I can see, so you may want to go in there and change all that. The complete bottom2 container is wrapped in a font size of 4; not sure how that is showing there because that means it’s being put in there by a plugin or it was modified in the theme files. Might want to start fresh without those and then if you need your fonts resized, use css to do that.

    #18607
    Roland
    Member

    I stripped-out the command for the body content and sure enough . . . it corrected the sizing issue of the headlines.

    The odd thing was why it only affected 2 of the 3 widgets (even after I reverted the first back to a standard “Text Widget”).

    Many thanks, Andre.

    #14333
    Sushil Adhikari
    Moderator

    Not sure… sometimes odd things happen and hard to find the why. But, glad to hear it’s solved.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.