Elizabeth

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
  • Author
    Posts
  • Elizabeth
    Participant
    This reply has been marked as private.
    Elizabeth
    Participant

    Hi,

    Thanks for that, I didn’t realize I’d never activated the license and I’m glad to have the theme up to date. However, it did not fix my issue. Attached is a screen shot of what I’m seeing. I’ve tried multiple browsers, cleared my cache and cookies, logged out and back in.

    Bypass link for the maintenance page doesn’t seem to be working so I’ve taken it out of maintenance mode for now.

    http://the-first-thing.com/my-account/

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    Elizabeth
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Any plans for an update? #63638
    Elizabeth
    Participant

    Hi, thanks for this. I appreciate the reassurance, as I do really like this theme.

    1. You’ll see a prior thread from me regarding widgetkit, though it was finished up via email. I had some difficulty finding and installing a version that would run the full functionality, and even after I got it running, there were issues with margins/padding in my banner slideshow that shouldn’t have been there, and the text in the banners was not responsive. These issues appeared inconsistently and were not resolved by the corresponding settings in Widgetkit. I ultimately ended up using another plugin. Relying on a plugin that cannot be updated seems like a problematic way to go with a paid, premium theme.

    2. The issue affected all pages. It was addressed by pasting in some extra css code to force a minimum height, but again, that felt like a bit of a hack. There is a thread about this, as well. It was blamed on some “conflicting code edits or plugins” or some such, but I hadn’t made any customizations or even installed any other plugins yet.

    3. Currently, when I enter an inventory number in WooCommerce, the item still shows up as out of stock. I also added widgets to the sidebar of all WooCommerce store pages and they are not showing up.

    4. This last one was a typo on my part – I meant PHP 7.2. I had just gone through a difficult upgrade to 7.2 with another site/theme and may have been overly paranoid about this. I thought the server for this site had yet to undergo that upgrade, as well, but it was already running 7.2 so no issue there. My apologies on that one.

    I will play around with WooCommerce some more and make sure I’m not overlooking something on my end as I haven’t set up this type of store before. If the issues persist, I’ll start a thread specific for that.

    I appreciate the clarifications, and as long as you are actively supporting this theme, I will continue to use it. Thanks.

    in reply to: Slider images in banner #62837
    Elizabeth
    Participant

    Thank you, I see all the options now. I understand this is an older version of WidgetKit? Am I going to have issues with updates? I’m tentative to build a bunch of content if there won’t be support for it going forward. Thanks again.

    in reply to: Screen jumping / scrolling problem #62836
    Elizabeth
    Participant

    Thanks, it does appear to be working now on my desktop and phone. Just FYI, I had not added any other custom code or plugins when I first noticed the issue, it was happening right out of the box with WordPress 5.0.3. Just thought you should know. Thanks again for your help!

    in reply to: Screen jumping / scrolling problem #62695
    Elizabeth
    Participant

    Revised – the problem is still happening intermittently at all screen widths.

    in reply to: Screen jumping / scrolling problem #62694
    Elizabeth
    Participant

    Hi, I added this and it works on my desktop screen, but it did not resolve the issue on mobile devices. When I resize my browser window to approximate the dimensions of a phone or tablet, I also still see the jump.

    in reply to: Slider images in banner #62693
    Elizabeth
    Participant
    This reply has been marked as private.
    in reply to: Slider images in banner #62692
    Elizabeth
    Participant

    Hi, thanks, I got the file and installed, but I’m having the same problem. All I can access are settings, I don’t see any buttons to create the actual slides or add photos. My interface does not look like the screen shots in your tutorial.

    in reply to: Screen jumping / scrolling problem #62512
    Elizabeth
    Participant

    update – resizing the browser window sometimes resolves the issue temporarily, but it does not seem to be consistent in terms of happening only at certain widths.

    Here’s another video from my client, using Chrome. https://we.tl/t-mtTtZOOkfW

    • This reply was modified 3 years, 5 months ago by Elizabeth.
    • This reply was modified 3 years, 5 months ago by Elizabeth.
    in reply to: Slider images in banner #62509
    Elizabeth
    Participant

    Hello, thanks for your help.

    This link is taking me to a page to purchase Widgetkit 2, I do not see an option for Widgetkit Lite, nor can I find it via google search or the WP plugin marketplace.

    in reply to: Slider images in banner #62000
    Elizabeth
    Participant

    Update – I found and installed Widgetkit, but cannot access the screen in the image from your tutorial (screen shot attached here) to manage my widgets. I only have a screen to turn widgets on and off and save (see second attachment). Widgetkit/themegrove has NO documentation, forum or support tutorials available on their page: https://themesgrove.com/support/#

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Instagram widget not working #59300
    Elizabeth
    Participant

    Ok thanks, please keep me posted. I’m going to hide the widget for now since the site is live.

    in reply to: Instagram widget not working #59256
    Elizabeth
    Participant
    This reply has been marked as private.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)