Louis

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Virus maybe appear on the social bar position #15731
    Louis
    Participant

    Thank you so much Shekhar, it’s back to normal now.

    in reply to: Virus maybe appear on the social bar position #20808
    Louis
    Participant

    Thank you very much Shekhar.
    Unfortunately there’s no this kind of lines inside header.php,
    any other idea ?

    I have just installed the anti-virus plugin, thank you.

    in reply to: where to upload new files after added more icons #15569
    Louis
    Participant

    Thank you Andre.
    Have a nice vacation

    in reply to: where to upload new files after added more icons #20584
    Louis
    Participant

    Thank you always Andre, the prompt service received from here is indeed excellent…

    I followed your instruction:
    1) upload all the 4 files in the fonts folder and upload them to the fonts folder in the remote server.
    So I have 4 of the files there replaced.

    2) Regarding the style css code, I used new code and replaced the old one. Since I added more icons,
    so the icon content code is much longer. As your told, I just replace the parts as you put as examples.

    Results good, but a small problem happen. For example, I try to use icon-home2, but it finally shows icon-home,
    or when I try to use icon-office, it actually show icon-newspaper. It looks there are some interrupt code. How does this happen ?

    in reply to: Change Content colour #15491
    Louis
    Participant

    Thank you very much my friend. Yes, later I found there is this option from theme customizer. Thank you a lot…

    in reply to: Adding an email button in the social bar #15069
    Louis
    Participant

    Hi Maria, thank you for your topic, I have learned how to add custom icon on the social bar.
    Actually I found an easy way to add email icon, would you like to try.
    My website has this now, see http://www.wsw-china.com

    in reply to: hr line does not show up in the website #15487
    Louis
    Participant

    Thank you 🙂 🙂 🙂

    in reply to: hr line does not show up in the website #20464
    Louis
    Participant

    My friend, thank you so much, I tried something and luckily it solve the problem.


    this has helped. Why this happens ?

    in reply to: hr line does not show up in the website #20463
    Louis
    Participant

    Thank you always for your prompt help.

    1) I tried


    and it’s the same. Actually when I type in


    , the system automatically use


    .

    2) I note there are horizontal rule button to insert line, but result the same. Can see in the edit page but not so in final web page.

    3) Yes, I have a cache plugin W3 Total Cache installed. I have tried many time to Empty All Cache, but not worked for lines.
    When you say Regenerate the cache, it just means Empty All Cache, right ?
    Also I tried empty Minify Cache, result not change also.

    4) Actually many monthes ago, I do not have any cache plugin installed, but at that time, I also have same problem,
    want to add Horizontal Line, can see that in Edit page but finally not show up. So maybe it’s not the plugin problem.

    5) If the default line color is white, so that we can not see the line from white background ?

    I hope this can not be a big project for you to help. Once again, thank you for your perfect service.
    I want more of my friends to try your website and service.

    in reply to: Help improve CSS to speed up website opening #15477
    Louis
    Participant

    Once again you are the super star….
    My website is now speeding up…

    Appreciate your professional and kind help. Good luck.

    in reply to: Help improve CSS to speed up website opening #20452
    Louis
    Participant

    Thank you very much. I do follow up your advise and update the theme. So now my circumference is 1.0.4.
    I retry testing website opening speed via http://www.webpagetest.org but unfortunately to tell,now it looks more slowly
    to open. Sorry about this. Attached is the screen cut from test result. you will see this file still take much time to run:

    cir-snippets.css?ver=1.0.0

    http://www.wsw-china.com/wp-content/themes/circumference/css/cir-snippets.css?ver=1.0.0

    I am very curious and tried to find this file from folder but actually there is no this file any.
    So do you know how to fix this problem ? Thank you in advance.
    websitespeed4.jpg
    websitespeed5.jpg
    websitespeed6.jpg

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    in reply to: Help improve CSS to speed up website opening #20450
    Louis
    Participant

    Thank you very much. Your service are always speedy…

    I am now trying to follow up your advise and update the circumference theme into 1.0.4.
    So we no need to update Circumference Child ? I note there are circumference child folder in your package.

    Also we can not update the theme, like we install a new theme from first beginning, right ?

    in reply to: How to disable the primary menu page link ? #15071
    Louis
    Participant

    I find the answer already, once I remove all the items within link option, things are just fine.

    Thank you for your help. Have a nice day!

    in reply to: How to disable the primary menu page link ? #19773
    Louis
    Participant

    I test the website, actually what I prefer, when the mouse move over the top menu text,for example ABOUT,
    there will not be any link actually, but with below sub-menu showing up. Can I make some code in the child theme ?
    Will this be a big job ?

    in reply to: How to disable the primary menu page link ? #19772
    Louis
    Participant

    Thank you my friend….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)